Referințe

Datorită agenției RIAN&Partners am reușit să îmi îndeplinesc un vis, acela de a ajunge să lucrez în cadrul companiei DACIA. Am avut parte de o experiență extrem de plăcută, un proces de recrutare organizat, în cadrul căruia am primit atenția și susținerea unor profesioniști. Feedback-ul constant, impresiile împărtășite și sfaturile primite mi-au oferit încredere și siguranța că pot obține job-ul pe care mi-l doresc, adecvat pregătirii și experienței mele.

A. M.
Specialist Calitate, Renault România

RIAN&Partners este un furnizor excelent de servicii de HR. Lucrăm împreună din 2013, timp în care echipa RIAN ne-a furnizat servicii de recrutare, selecție, plasare a forței de muncă, precum și training specializat. Cunoștințele, atenția la detalii și la calitatea serviciilor, adaptabilitatea în funcție de proiect, expertiza dovedită în industria auto, precum și experiența pe piața muncii sunt doar câteva din trăsăturile RIAN, care au contribuit la succesul proiectelor noastre și la dezvoltarea echipei pe care o reprezentăm astăzi.

E. B.
HR Plant Manager, Adient România - Poiana Lacului Plant

RIAN&Partners m-a însoțit încă de la început în călătoria spre identificarea job-ului potrivit pentru mine. În tot acest timp, echipa de specialiști m-a susținut să îmi pun în valoare toate punctele forte. Apreciez faptul că pun accent pe ascultare proactivă și astfel, reușesc să țină cont atât de ceea ce își dorește angajatul de la o companie, cât și invers. Cred că aceasta este rețeta unei afaceri de succes.

V. T.
Continuous Improvement Manager, Beckaert Slatina

Întreg procesul de comunicare a pozițiilor disponibile, ghidarea spre parcursul de carieră optim și susținerea din timpul din timpul procesului de recrutare, au fost peste așteptările mele. RIAN&Partners a adăugat greutate și substanță parcursului meu în carieră, prin inserția în cadrul unei companii de top din România, unde îmi pot fructifica experiența și pot progresa. Recomand colaborarea cu RIAN&Partners, au expertiza și atitudinea necesare în climatul actual al pieței de recrutare.

A. N.
Section Manager, Industrial Start-up Scheduling and Test Vehicle Launching, Renault Group

RIAN&Partners este mai mult decât «un consultant de cariere», este un prieten aproape de noi în parcursul profesional. O echipă de experți care suprapun nevoile pieței pe așteptările și potențialul candidaților. Se disting prin profesionalism și dedicare, disponibilitate și promptitudine. Am apreciat că procesul de recrutare nu se încheie prin soluția de plasament, ci se continuă pe parcursul integrării candidatului, iar suportul este oferit cu căldură de câte ori este nevoie.

A. G.
Șef Atelier, Dacia Group Renault

Mulțumesc, RIAN&Partners! Vă împărtășesc recunoștința mea pentru buna colaborare din timpul procesului de recrutare. Sfaturile pe care mi le-ați oferit mi-au fost de folos pe tot parcursul procesului de angajare, m-au ajutat să mă comport corespunzător și să răspund la întrebările din timpul interviurilor.

V. M.
Project Engineer, SCP Pimsa Automotive