Echipa

Andreea Niculae - Rian Partners

Andreea NiculaeManaging Partner

Cu un background de peste 20 de ani în domeniul resurselor umane, Andreea a parcurs toate etapele profesionistului de HR în industria auto, ocupând roluri de manager, mentor și negociator în relații sociale.

Din dorința de a oferi servicii de Resurse Umane bazate pe etică și responsabilitate profesională, Andreea astăzi pune umărul activ la coordonarea echipei de profesioniști RIAN & Partners, împreună reușind să ofere plus valoare tuturor proiectelor încredințate.

În calitate de coach acreditat, Andreea își aduce întreaga experiență acumulată de-a lungul timpului, susținând astfel proiecte în cea mai sensibilă zonă a unei organizații, cea a relațiilor interumane.

Rian&Partners Paul Butaru

Paul ButaruManager Agenție

Manager al agenției de recrutare si executive search RIAN & Partners, Paul vine cu experiență relevantă de peste 10 ani în sectorul resurselor umane.

Cu un rol activ de Business Partner atât în relația cu echipele interne de recrutare, cât și pentru clienții agenției, Paul oferă stabilitate, dar și motivația de a face lucrurile în armonie cu nevoia internă de performanță și dorința clienților.

Implicat direct în dezvoltarea și comunicarea viziunii generale a companie, Paul contribuie activ la buna funcționare a operațiunilor zilnice în cadrul RIAN & Partners.

Rian&Partners Cornelia Zavragiu

Cornelia ZavragiuCoordonator Recrutare

Membru de baza al echipei RIAN de peste 5 ani, Cornelia a avut parte de o creștere profesională organică spre poziția de Coordonator Recrutare, pe care o ocupă în prezent.

Cu o experiență relevantă în sectorul de recrutare industrială și IT, Cornelia gestionează cu succes proiecte de specialiști de nișă, totodată coordonând activitatea de agenție a celor două echipe de recrutare RIAN: Talent Acquisition și Mass Recruitment.

Rian&Partners Ioana-Iordache

Ioana IordacheSpecialist HR (Mass Recruitment)

Parte a echipei RIAN & Partners de mai bine de 4 ani, Ioana este caracterizată de diplomație și foarte bune abilități de organizare, reușind să îmbine activitățile de recrutare mass recruitment cu cele de HR admin.

Bun comunicator, Ioana s-a făcut remarcată atât în interacțiunile cu clienții, cât și cu persoanele în căutarea unei noi oportunități profesionale, oferind soluții prompte problemelor întâlnite.

Rian&Partners Ancuta - Elena Pauna

Ancuta - Elena PaunaSpecialist HR (Sourcing & Reporting)

Absolventă a Facultății de Litere, Ancuta ocupă în prezent poziția de Specialist HR, gestionând zonele de sourcing, front/back office, și totodată asigurând în permanență vizibilitatea serviciilor RIAN pe o piață din ce în ce mai dinamică.

Cu foarte bune abilități de comunicare și relaționare, Ancuța reușește să găsească soluții pentru situațiile care într-o prima fază păreau blocante.

Rian&Partners Ina Ceche

Ina CecheSpecialist HR (Mass Recruitment)

Parte integrantă a echipei de Mass Recruitment, Ina vine zilnic cu optimismul și motivația de a găsi soluții pe o piață de recrutare foarte dinamică.

Cu o formare profesională anterioară în sectorul de HR Admin, Ina a luat decizia de a se dezvolta profesional alăturându-se echipei RIAN și de a gestiona proiecte de mass recruitment pentru companii din mediul industrial.

Rian&Partners Simona Ratea

Simona RateaSpecialist HR (Talent Acquisition)

Proaspăt absolventă a Universității din Pitești, specializarea Științele Comunicării și cu o pasiune pentru domeniul Resurselor Umane, Simona a făcut primii pași în sectorul recrutării în mediul industrial în cadrul RIAN & Partners.

Parte a echipei de Talent Acqusition, Simona aduce un suflu proaspăt și perspective diferite în materie de creație și sourcing, construindu-și parcursul profesional alături de o echipă de profesioniști sub mentoratul echipei de management RIAN.